E.B. 202X68 H 62 M/M | Cardboard baking mold
SKU: G9F10162Baking mold in pure cellulose cardboard, with external brown color and internal brown color.
The baking mold E.B.202X68 H 62 is a baking shape in pure cellulose cardboard. It's resistant to food fats and withstands both freezing and oven baking up to 220°C. Its elegant design in brown color makes it suitable for the presentation of the final product.
Utilisation
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                                            Cuisson au four
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                                            Congélation
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                                            Présentation
Caractéristiques
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                                            Forme: Rectangulaire
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                                            Longueur du bas: 202 mm
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                                            Largeur du bas: 68 mm
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                                            Longueur du bouche: 250 mm
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                                            Largeur du bouche: 95 mm
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                                            Hauteaur: 62 mm
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                                            Matériel: Carton
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                                            Caractéristiques du matériel: Résistant à l'huile et à la graisse
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                                            Résistance à la chaleur: 180°C-220°C
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                                            Couleur dominante: Marron
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                                            Impression externe: Marron
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                                            Couleur intérieure: Marron
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                                            Type du bord: Sans bord
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                                            Placement: Free standing
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                                            Type de portion: Monoportion
 
                                             
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    